For børn

Vi vil gerne give børnene en god oplevelse af deres kirke, og børn er altid meget velkomne i kirkerne. Da søndagsgudstjenesten ikke er tilrettelagt for børn, har vi tasker med legetøj og tegnegrej, som vi deler ud til dem, der ønsker det.

Desuden er der gudstjenester specielt tilrettelagt for børn og familier: Det gælder familiegudstjenesterne, som traditionelt falder 1. søndag i Advent, Fastelavn og til høstfejringen.

Der er også ca. 4-5 spaghettigudstjenester om året i Gørløse Kirke. Det er deciderede børnegudstjenester af ca. en halv times varighed, og bagefter er der aftensmad i sognestuen for alle deltagere. Det er gratis at spise med.

Se i gudstjenestelisten, hvornår der er gudstjeneste for børn og familier næste gang.

I kirkebladet findes hver gang en børneside; en opgaveside man kan løse og aflevere og dermed deltage i konkurrencen om en præmie.

Med jævne mellemrum arrangerer vi dukketeater eller andet kulturelt, der henvender sig til børn.